Namens de spelers en de Bandy Bond willen we de sponsoren van dit jaar hartelijk bedanken.

Baggen Installatietechniek
Installatietechniek Baggen is gespecialiseerd in loodgieterswerk. Goed loodgieterswerk is een kwestie van sleutelen met een helder vooruitziende blik en het netwerk van leidingen volledig aansluitend en dicht maken. Dit is van cruciaal belang om lekkage te voorkomen. Geen klus die je er even bij doet als je een andere specialisatie hebt. Daarom geloven wij in de kracht van een netwerk met specialisten.

https://baggen.nl/

Print on You
Print on You is de drukkerij die ervoor heeft gezorgd dat wij er piekfijn bij lopen op het WK!
Hun roeping is om voor u unieke producten te creëren: logo, bedrijfskleding, reclamedruk, belettering of persoonlijk cadeau met uw logo, naam, foto en tekst. Onze drukmethoden zijn offset en digitaal drukwerk, flex, transfer, folie, flock, eco-solvent.
We maken afdrukken op: hout, plastic, aluminium platen, textiel, afdrukken op luxe papier en karton, vinyl, dibon en nog veel meer.
Alles is mogelijk vanaf 1 stuk.

https://www.printonyou.com/

Vloerverwarming Montage
Nader info volgt.

Ed.vloerverwarming@hotmail.com

Van den Broek Wijchen
Naast stenen in alle soorten, maten en kleuren is Van den Broek in Wijchen en ver daarbuiten bekend om zijn transport, grondwerk en verkoop van producten waaronder zand en grind.
80 jaar geleden, in 1939, richtte vader Arnold van den Broek het bedrijf A.J. van den Broek op. Na 35 jaar heeft vader Arnold het stokje overgedragen aan zijn zonen welke zijn verder gegaan onder de naam Gebr. Van den Broek. In 2015 is de naam verandert in Van den Broek Wijchen onder leiding van Willy van den Broek.

https://www.vandenbroekwijchen.nl/

Fietsen Overveen
Fietsen Overveen staat bekend om de snelle en goede service en het exclusieve aanbod! Daarvoor zijn wij genomineerd voor de Sterkste Schakel ‘2022 (Kennemerland). Wij verkopen uitsluitend kwalitatief hoogwaardige fietsen van Nederlandse makelaardij. Doordat wij een breed assortiment hebben kunnen wij voor elke doelgroep een fiets op maat aanbieden.

https://fietsenoverveen.nl/

Bogels Boombeheer
Veilig en vakkundig boombeheer in Nederland, dat is waar we naar streven. Uit die wens is ook Bogels Boombeheer ontstaan. Te vaak zag ik bomen en natuur beheerd worden op een onprofessionele of onveilige manier. Ik besloot dat het tijd was om me in te zetten voor de natuur en om het anders aan te pakken.
Vanuit jarenlange kennis en ervaring heb ik geleerd dat iedere boom anders is en zijn eigen aanpak nodig heeft. Van lopende band werk houden we niet. Een boom krijgt z’n eigen op maat gemaakte behandeling, zodat de veiligheid van de omgeving en gezondheid van de boom worden gewaarborgd.

http://www.bogelsboombeheer.nl/

De Fretes Vloerisolatie
Ik ben Wesley, zelfstandig ondernemer en al bijna 4 jaar actief als gecertificeerd TONZON en PIF vloerisolatie installateur. TONZON en PIF zijn Nederlandse kwaliteitsproducten waar ik volledig achter sta. Duurzaam geproduceerd met een zeer lange levensduur. Dankzij mond-tot-mond reclame kom ik overal in Nederland, maar mijn directe werkgebieden voor vloerisolatie zijn regio Beuningen en regio Nijmegen

https://www.defretes-vloerisolatie.nl/

Over De Maes Watersport
Welkom bij watersportbedrijf Over de Maes. Wij zijn gespecialiseerd in inkoop en verkoop van jong gebruikte waterscooters, boten en andere watersportartikelen. Daarnaast hebben wij voldoende ruimte voor winterstalling en winteronderhoud van uw waterscooter.
Ook voor trailers bent u bij ons aan het juiste adres!

https://www.overdemaes.nl/

Top4Golf
#notyourtypicalgolfcoach maar dan eentje met baard en hoodie! Ik werk Rotterdams: direct, maar wel alles gebaseerd op cijfers & statistieken. Met de nodige kennis vanuit eigen ervaring in combinatie met de kennis van coaching, trackman en jouw swing help ik je jouw spel verbeteren. Voornamelijk op Prise d’eau in Tilburg maar ook beschikbaar voor business events en simulator lessen op andere locaties.

https://www.top4golf.nl/

Simones wrapping services
Simones wrapping services is de specialist in het wrappen van interieur, auto’s en het tinten van ramen voor de particuliere en zakelijke markt. Met oog voor detail en strakke afwerking maken ze elk interieur of auto weer als nieuw.

https://www.wrapping-services.nl/

Ligtvoet Shoes
Schoenen koop je niet online, zeggen wij. Die wil je zien, voelen en passen, zodat je zeker weet dat ze lekker lopen en helemaal naar je zin zijn. Bij Ligtvoet Shoes staat een ervaren en deskundig team voor je klaar. Met een elektronisch voetmeetapparaat meten we je voeten, zodat we je exacte maat en eventuele moeilijke voetstanden weten. Op basis hiervan vinden we samen het perfecte paar voor je kind.

https://ligtvoetshoes.nl/

Wees en Witlox Parket B.V.
Voor je parketvloer ga je naar Wees & Witlox Parket. Ook wel W & W parket. Ze kunnen alles maken wat hun ogen zien. Klanten hebben door de jaren heen soms wel 4 huizen gekocht en komen telkens weer terug. Dit betekent wel dat hun kwaliteit van hoge standaard is.

https://sfeervollevloeren.nl/