Na de wedstrijd van zaterdag hadden Frank en Jordan even genoeg van de dames. Voordat de bus vertrok, waren ze al vertrokken met een VIP-auto. Michael had dus alleen de zware taak om alle dames op tijd de bus in te krijgen en bij het hotel af te leveren. De dames kwamen vermoeid terug in het hotel. Na het diner was het ook snel rustig en iedereen ging op tijd naar bed voor de volgende wedstrijd die op zondagochtend op het programma stond.

Lotte was op zondag voor de 2e dag achter elkaar jarig. Ze werd wakker gezongen door het team, zodat de dag weer feestelijk kon beginnen. Ondanks de nederlaag van gisteren, had iedereen er weer zin in. Uitgerust en fit zat iedereen aan het ontbijt.

Frank had de persfotograaf omgekocht met een paar flessen jenever. Voor de warming up was er dus al een heuse fotoshoot. Met als resultaat een mooie teamfoto in de fonkelnieuwe oranje shirts. Zie bovenaan dit artikel.

 

De wedstrijd tegen de Zweedse dames was een kopie van de wedstrijd van gisteren. Het krachtsverschil was ontzettend groot. Ondanks dat het Nederlands team beter georganiseerd was, kregen we weer genoeg doelpunten om de oren. Maureen kreeg nog een onverwacht verjaardagscadeau. Ze mocht in de 2e helft 10 minuten keepen en hield alle ballen tegen ondanks genoeg schoten van de Zweedse dames. Desondanks wisten de Zweedse dames weer ruim te winnen met 20 – 0 ditmaal. Glynis werd gekozen tot MVP.

Na de wedstrijd douchen en terug naar het hotel. Na de lunch hebben we afscheid genomen van onze gastspeelsters en werd Michael verrast met kaas uit Nederland. Daarna weer vlug de bus in voor de terugvlucht naar Nederland. Omdat er nog een overvloed was aan oude Bandygirl stickers, was iedereen druk om overal stickers te plakken. Kom je binnenkort op Schiphol of in Göteborg, dan kom je ze vanzelf tegen.

 

 

Ondanks de uitslagen was het een leuk en leerzaam weekend. Voor sommigen zelfs een onvergetelijke ervaring.

Zie ook dit artikel van de Zweedse Bandy Bond: https://www.facebook.com/100090373599521/posts/331760289846422/

Bedankt voor alle support uit Nederland!
Hieronder nog enkele foto’s.

Vladipeer