Vanaf het begin van de voorbereiding op de WK in Trollhättan tot en met het trainingskamp in Oslo waren de jongens van Rojax erbij. Zij hebben enorm veel foto en videomateriaal gemaakt van het Nederlands team. Maar wie zijn deze jongens eigenlijk? In dit artikel willen we jullie graag kennis laten maken met de jongens achter Rojax.

Rojax

Het trio van Rojax bestaat uit Nick Ponsioen, Joris Voeten en Max Merkus. De drie heren zijn al een lange tijd vrienden. Joris en Max zijn begonnen met de samenwerking door een schoolopdracht. Nick heeft zich snel daarna bij het tweetal aangesloten.

Voor verschillende bedrijven hebben zij inmiddels aftermovies, teasers, promotiefilms en foto’s gemaakt. Sinds afgelopen seizoen kunnen ze de bandy bond ook aan hun portfolio toevoegen. We zijn met ze in contact gekomen omdat de vader van Nick bandy speelt bij de veteranen van Nijmegen. Hij is al heel lang actief in het bandy.

Ze zijn gaan brainstormen over een naam en toen kwam Jorax tot stand. Al gauw is deze naam omgezet naar Rojax, omdat dit toch beter bekt. Ze zijn begonnen met sketches om meer te oefenen en te experimenteren met film. Na een tijdje begon dat saai te worden en zijn ze aftermovies gaan schieten.

Na de zomervakantie in 2016 kregen ze de kans om in de categorie sport film en fotomateriaal te maken. En als kers op de taart hebben ze hun eerste zakenreisje meegemaakt naar Oslo!

Het volgende materiaal hebben zij gemaakt van het Nederlands team:
• Foto’s trainingsweekend met coach Thomas Engström
• Foto’s en video over het interlandweekend tegen Duitsland
• Foto’s en video van de Rebel Fit training
• Foto’s en video van het trainingskamp in Oslo
• Video gehele voorbereiding op het WK

Ze waren niet alleen veel tijd kwijt met de opnamen van alle verschillende gebeurtenissen. De montage en het uitzoeken van alle beelden heeft ze ook ontzettend veel tijd gekost.

Wij willen deze drie jongens bedanken voor al hun energie en tijd die ze hierin hebben gestoken! Daarnaast was de samenwerking met de drie heren ook buitengewoon plezierig. Rojax bedankt!

Rojax2