Namens de spelers en de Bandy Bond willen we de sponsoren van dit jaar hartelijk bedanken.

Print On You
Onze shirts zijn voor een fantastische prijs bij Print On You gedrukt. Wij kunnen het ook niet laten om dit bedrijf te noemen. Het is gelegen in Bemmel. Voor ons heeft hij de shirts bedrukt en mutsen gemaakt. Erg prettige organisatie die met ons heeft meegedacht. Naast shirts en mutsen zijn er nog een hele hoop andere dingen die je kan laten maken. Klik op de site en kijk wat de mogelijkheden zijn.

https://www.printonyou.com/

Meubelmakerij Van Den Hoek
Onze speler Stephan den Brok is hier werkzaam. Ze zijn interieurbouwers en leveren maatwerk aan. Het is echt vakmanschap, waar kwaliteit hoog staat en gevoel voor detail belangrijk is.

http://www.vd-hoek.eu/

bijCas
Mees van Wijchen is afgestudeerd als fysiotherapeut en werk bij dit bedrijf. Op het WK is hij speler en kunnen we hem altijd advies vragen. bijCas zit in Rosmalen. Je kan er revalideren of fit worden. Door middel van een programma is het mogelijk om als topsporter je doelen te behalen of een dagje met je kleinkinderen in het pretpark pijnvrij te kunnen beleven.

https://www.bijcas.com/

Assu-Tech
Assu-Tech is een automatiseringsbedrijf die zich met name richt op de assurantiebranche. In de loop der jaren hebben ze specifieke kennis en deskundigheid opgebouwd. Als particulier kan je er ook terecht voor advies, aankoop en reparatie aan hardware en software.

https://www.assu-tech.nl/

Cras-Elektro AS
Op ons shirt staat ook een Noorse sponsor. Cras-Elektro AS zit in de elektrotechnieken. Werkzaam in het Noorse plaatsje Lier. Dat ligt tussen Oslo en Drammen in. Via onze spelers Robin en Alexander Cras is deze onderneming sponsor geworden.

https://www.proff.no/selskap/cras-elektro-as/lierstranda/bygningsh%C3%A5ndverkere/IF8E3PB07TR/

vandervelde.online
Leo van der Velde heeft een organisatie die het Nederlandse erfgoed en cultuur ondersteund en promoot. Deze sponsor is ingebracht via Wessel. Wij vinden het ontzettend leuk dat een speler die in Noorwegen woont zijn contacten in Nederland gebruikt om de bandy te ondersteunen.

Geenen Sports Academy
Stefan Geenen geeft in zijn dagelijks leven hockey trainingen aan alle leeftijdsgroepen. Via Geenen Sports Academy is het ook mogelijk om een clinic op locatie te krijgen. Veel individuele aandacht en balcontacten is waar een kind van ontwikkeld. De clinics geeft hij altijd samen met David Huussen. David speelt in de Hoofdklasse bij Klein Zwitserland en heeft op het EK in 2022 met Jong Oranje goud gewonnen.

Work on Capital
Deze sponsor biedt de mogelijkheid jouw bedrijfsmiddelen af te rekenen op basis van gebruik. Hiervoor heeft WorkonCapital zowel standaard- als maatwerk oplossingen. All-in van WorkonCapital wordt ingezet voor het gebruik van alle soorten bedrijfsmiddelen met 3 speerpunten: Apple, Microsoft en Chromebook oplossingen.

https://workoncapital.nl/

Wilting Techniek
Frank Wilting heeft een toernooi meegespeeld in Rusland. Hij kwam samen met Remo Speijers over vanuit het ijshockey om mee te doen aan het WK in Chabarovsk. Op dit moment speelt Frank af en toe nog een potje bandy mee in Nijmegen. In zijn dagelijks leven monteert hij warmtepompen en aircosystemen.

https://wiltingtechniek.nl/

Wees & Witlox Parket
Voor je parketvloer ga je naar Wees & Witlox Parket. Ook wel W & W parket. Ze kunnen alles maken wat hun ogen zien. Klanten hebben door de jaren heen soms wel 4 huizen gekocht en komen telkens weer terug. Dit betekent wel dat hun kwaliteit van hoge standaard is.

https://sfeervollevloeren.nl/

netkiX
Websites en software op maat kan je bij netkiX laten ontwikkelen. Zo maakt netkiX websites, software voor webwinkels, beton- staal- en houtindustrie en bijvoorbeeld verkeerslichten. Ondanks dat deze werelden redelijk ver uit elkaar liggen, is onze aanpak gelijk en effectief. netkiX heeft onder andere projecten bij het kledingmerk Brunotti en Nelson Schoenen.

https://www.netkix.nl/

Arts elektro service
Al meer dan 50 jaar specialist in de elektrotechnieken. Het bedrijf is veelzijdig en breed inzetbaar. Of het nu licht, kracht, (brand)beveiliging, verlichting of onderhoud betreft: zij bieden je een oplossing met oog voor detail en kwaliteit.

https://www.arts-elektro.nl/