Met trots kunnen we mededelen dat een aantal sponsoren aan ons verbonden zijn. Hieronder presenteren we ze.

Naast alle sponsoren van hieronder hebben wij nog een grote sponsor weten binnen te halen!
Morgen hierover meer nieuws en dan presenteren we ook de ontwerpen van de nieuwe shirts!

bie

Stadsbakkerij De Bie
Een ambachtelijke bakkerszaak kunnen we wel zeggen. Stadsbakkerij De Bie heeft twee zaken in de binnenstad van Nijmegen. Een familiebedrijf waarvan de zoon sinds de wereldkampioenschappen bandy in 2015 verbonden is aan de sport.

 

elandDe Eland
Niet alle sponsoren komen uit Nederland. Dit seizoen is De Eland uit het Noorse Oslo erbij gekomen. Een anonieme sponsor die dit seizoen het trainingskamp naar Noorwegen mogelijk maakt.

 

freshko

Fresh K.O.
International Remo Speijers is het uithangbord van dit merk. Fresh K.O. maakt een spray die bacteriën in handschoenen en gewone schoenen dood, Hierdoor verdwijnt de stank die deze bacterie veroorzaakt.

 

keeskonng

Kees de Kogel schilderwerken
Bij Kees de Kogel schilderwerken moet je zijn voor al je schilderswerkzaamheden in en om het huis. Ook kunnen ze glas zetten. Een bedrijf dat in Beuningen is gevestigd.

 

 

neerlandia

Neerlandia Houten Vloeren Nijmegen
International Jordan Braam is al jaren werkzaam bij Neerlandia Houten Vloeren. Dit zijn echte ambachtsmensen die het juiste deskundige advies kunnen leveren. In hun portfolio staan onder andere de vloeren van het Schaatscafé Pierre in het Triavium en het Concertgebouw De Vereeniging.

 

pt024

PT 024
PT 024 is een nieuw personal trainingsconcept in de regio 024 (Nijmegen). Ze staan 24 uur per dag voor je klaar en je bent niet gebonden aan openingstijden van een sportschool. Remo Speijers is een onderdeel van dit zeskoppige team.

 

rebbelfit

Rebel Fit
Rebel Fit trainingen zijn small group trainingen. Het is op elk niveau te beoefenen, zowel voor beginners als ervaren sporters. Elke training is anders en bestaat uit oefeningen met losse attributen. Denk hierbij aan halters, kettlebells en dumbbells. Er wordt getraind op kracht, explosiviteit en conditie.

 

speijers

Speijers Sports
De sportschool voor individuele en groepstrainingen. Deze sportschool is gevestigd in Beuningen en Nijmegen-Noord. Sinds augustus is er een hypermoderne locatie geopend in Beuningen. Er zijn mogelijkheden tot fitness, Rebel Fit en personal training (PT 024).

 

netkix

netkiX
Dit bedrijf is al langer verbonden aan het nationale team van Nederland. NetkiX maakt e-commerce websites, maar ook maatwerksoftware. Het in Nijmegen gevestigde bedrijf heeft grote opdrachtgevers als Brunotti en Nelson Schoenen. Wij zijn enorm blij dat netkiX weer voor een periode aan ons verbonden is.

 

ewa

Sportewa
Voor de mensen uit de bandy-wereld is dit een bekend bedrijf. Sportewa is gevestigd in Zweden. Het is één van de grotere bandy winkels in de wereld. Zij werken samen met vele grote clubs. Alles wat je nodig hebt op het gebied van bandy en ijshockey is te vinden in deze winkel. Sportewa heeft al meerdere jaren de uitrusting voor het Nederlands team gesponsord.