Vanavond vond de returnwedstrijd plaats van de floorball wedstrijd van 21 mei. Ditmaal in het tijdelijke thuisstadion van het bandyteam, in de Meijhorst. Het floorball seizoen van de Flames zit er al twee weken op, helaas kon men daardoor geen compleet team op de been brengen. Om er toch een leuke wedstrijd van te maken zijn Nick Verbruggen, Marc Perenboom en Jordan Braam voor één keer uitgeleend aan de tegenstander.

De Floorball Flames, niet op volle oorlogssterkte

De Floorball Flames, niet op volle oorlogssterkte

2013-06-12 03.26.36

Voor de wedstrijd was er al een goed gevoel over

De bandyers waren wel redelijk compleet met nog 10 spelers na de uitleenactie. De wedstrijd duurde deze keer wat korter dan de vorige keer, de zaal was maar één uur ter beschikking.

Doordat de Flames zo verzwakt waren was het al snel een uitgemaakte zaak dat de bandyers deze pot zouden winnen. Dat gebeurde dan ook, en wel met 13-5. De doelpuntenmakers voor Nederland waren Twan Hengst (5x), Johan Kuhnen (4x), Maarten Lelkens (2x), Sander Heinsbroek (1x) en Ricardo Prudon (1x). Assists waren er van Stefan Geenen (2x), Johan Kuhnen (1x) en Rens Bögels (1x).

De topscorer van de avond, Twan Hengst, in actie

De topscorer van de avond, Twan Hengst, in actie

Voor de Flames werden drie doelpunten gescoord door uitleen spelers, twee door Nick Verbruggen, eentje door Jordan Braam.

De floorball trainingen van deze zomer duren nog twee weken. De laatste training van 26 juni (19.30-21.30 uur) mixen we de senioren en junioren om onderling een paar leuke wedstrijdjes te spelen.