Gisteravond is zo ongeveer iedereen totaal vermoeid vroeg naar bed gegaan. Mede door de lange dag, de kou en de training lagen de eersten er al om 8 uur in. Stefan heeft Sander en Frank nog een kaartspelletje geleerd en heeft dat zo goed gedaan dat hij daarna verloor.

Joost en Peter zijn onze nachtwachten, zij blijven beurtelings een halve nacht wakker om de boel hier in de gaten te houden. De organisatie van Ulleval drong daar erg op aan, het clubhuis is namelijk niet helemaal ingericht op groepen slapende mensen. Veiligheid voor alles, ze denken er wel over na hier. De eerste nacht was er in ieder geval geen probleem te melden, behalve dat Siem ziek is geworden. Die ligt nu op de bank, hopelijk kan hij morgen weer aansluiten.
Vandaag belooft een zware dag te worden, de boys mogen in drie trainingen wel vijfeneenhalf uur trainen. Waarschijnlijk zal dit te veel zijn, maar dan kunnen ze in de laatste training rustig aan doen. Of zoals Sander zegt: actieve rust nemen. Hij zal er wel verstand van hebben. Vanavond mogen Stefan en Sander meetrainen met het eerste team van Ulleval. Ulleval is tweede geworden in de hoogste divisie, dus het zal flink aanpoten worden voor Doppie en little Steve.
Op het moment sneeuwt het licht, is het een lekkere 10 graden onder nul en staan ze voor het eerst alleen op het grote ijs en dan zijn het toch wel flinke afstanden om te schaatsen…

image