hsf

 

Wij mogen nu bekendmaken dat HSF Logistics de nieuwe hoofdsponsor is van het nationaal bandy team!

HSF Logistics is al jaren een groot en bekend bedrijf. HSF Logistics is bekend als het bedrijf dat verse voedingsmiddelen van productie tot schap transporteert. HSF Logistics is hier een expert in. Ze hebben logistieke centra in Nijmegen, Winterswijk, Barendrecht en Neuenkirchen-Vörden (Duitsland). Daarnaast zijn er kantoren in Groot-Brittannië en Polen en partners in Denemarken en Slovenië. HSF Logistics beschikt over EG gecertificeerde koel- en vrieshuizen.

Er is een grote kans dat je HSF Logistics al een keer eerder hebt zien langskomen. Ze zijn bij vele andere sporten sponsor, onder andere hebben ze ook een eigen motorsport team. De naam hiervan luidt daarom ook “HSF Logistics Motorsport team”.

Naast de presentatie van onze nieuwe hoofdsponsor hebben we ook nieuwe shirts laten ontwerpen. Wij mogen alvast de ontwerpen bekendmaken. De ontwerpen zijn inmiddels naar de fabriek gestuurd en we hopen snel de shirts te ontvangen. Hieronder zijn de ontwerpen te zien. Oranje voor de spelers, blauw voor de keepers.

shirtoranje

 

shirtblauw