Het floorballseizoen is afgesloten met een toernooi waarbij zowel de senioren, junioren als een aantal gastspelers van de Floorball Flames aan mee deden.

Doordat veel jeugdspelers in de laatste schoolweek andere verplichtingen hadden, was de deelname van de jeugd enigszins beperkt maar we konden toch 4 teams formeren waarmee we een leuk toernooi konden spelen. Team A, bestaande uit Suzan, Stefan, Chaijm, Maas en Roel begon voortvarend en bereikte de finale met 3 overwinningen en maar 1 tegendoelpunt.

Team B, bestaande uit Ellen, Jordan, Ricardo, Nick en Max B. kende een moeizame start, maar wist uiteindelijk met een overwinning en 2 nederlagen de kleine finale te halen.

Team C, bestaande uit Twan, Onkel Johan, Joris, Rick en Max van H. wist de finale te bereiken met 2 overwinningen en 1 nederlaag.

Team D, bestaande uit Rens, Sander, Dies en Daan wist ondanks 3 nederlagen in de voorronde toch de kleine finale te halen.

De kleine finale werd uiteindelijk gewonnen door de underdog Team D met een eindstand van 2-1 tegen Team B. Omdat Team D maar bestond uit 4 spelers, hadden ze de laatste 2 wedstrijden wel versterking gekregen van een speler uit een ander team. De eerste keer was dat nog even wennen voor ze. Die wedstrijd leden ze de grootste nederlaag. Maar toen eenmaal de juist mix gevonden was, wisten ze in de kleine finale de eerste zege van de avond te boeken en werden glorieus derde.

De finale werd onverwacht een walkover voor team C, waarbij onkel Johan zich onderscheidde met een aantal doelpunten en mooie voorzetten op zijn neefje(s). De koek bij Team A was duidelijk op na de voorronde. Einduitslag 9-4 voor team C. Niet alleen tijdens de finale waren de jeugdspelers nadrukkelijk aanwezig. Ze speelden zonder uitzondering allemaal zeer behoorlijk tot goed mee met de groten. Ook de gasten van de Floorball Flames wisten zich goed staande te houden tussen onze jongens.

Team C, het winnende team. Van links naar rechts: Joris, Twan, Onkel Johan, Rick en Max van H.

Team C, het winnende team. Van links naar rechts: Joris, Twan, Onkel Johan, Rick en Max van H.

Alle uitslagen:

Team A  –  Team B       3-0

Team C  –  Team D       4-0

Team A  –  Team  C      2-1

Team B  –  Team D       2-1

Team A  –  Team D       3-0

Team  C  –  Team B       5-1

Kleine finale: Team D  –  Team B       2-1

Finale: Team A  –  Team C       4-9