Gisteravond is met een gezellige barbecue afscheid genomen van Michael Bratt, onze bondscoach van de laatste vier jaar. Helaas kon niet iedereen aanwezig zijn door werk en andere verplichtingen, maar het was toch een emotioneel afscheid voor allen.

IMG_3760

Michael is in die vier jaar een echte vriend geworden, dus het is dan niet leuk om afscheid van hem te moeten nemen als coach. Als afscheidskado is hem een teamshirt en een fotocollage van deze vier jaar aangeboden. Nederland gaat door met een nieuwe bondscoach (Thomas Engström) en Michael gaat tegenstander worden! Hij wordt namelijk de coach van het team van Tsjechië, een van de teams die we in de volgende WK zullen tegenkomen. We zijn dus al gewaarschuwd.

Michael was dus nog eenmaal een weekend in Nederland. Hierdoor kon hij samen met zijn vriendin Annika genieten van de mooie natuur in en rond Nijmegen en zien wat er uiteindelijk geworden is van de nieuwe tweede Waalgeul en nieuwe brug. De eerste keer dat hij hier was, was dit project net begonnen en inmiddels dus ook afgerond, een mooie parallel met zijn bondscoachschap.

Michael, nogmaals bedankt voor alles!